Kushat-Gourmet este mai mult decât un magazin online.

Cu atenție sporită la detalii și calitate,  livrăm experiențe gourmet!

 

Kushat își extinde pasiunea pentru vinuri printr-o gamă variată de servicii B2B, concepute special pentru a răspunde nevoilor companiilor și firmelor. Oferim soluții personalizate pentru evenimente corporate, servicii de wine bar și opțiuni exclusiviste de cadouri pentru parteneri sau angajați. Descoperiți cum puteți impresiona și adăuga o notă distinctă oricărui eveniment al companiei dvs. cu ajutorul serviciilor noastre.

Degustări Corporate: Ideal pentru team-building-uri sau evenimente speciale, serviciul de degustări corporate este conceput pentru a oferi o experiență unică participanților. Specialiștii Kushat vor ghida invitații prin lumea fascinantă a vinurilor, evidențiind caracteristicile specifice și modul în care pot fi combinate cu diferite preparate.

Wine Bar Service: Adăugați o notă de eleganță evenimentului companiei cu serviciul nostru de wine bar. Acesta include o selecție premium de vinuri, servite de un sommelier profesionist, pregătit să ofere informații detaliate despre fiecare sortiment. Este soluția perfectă pentru a impresiona partenerii de afaceri și pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Cadouri Corporate: Oferiți un gest de apreciere partenerilor și angajaților dvs. cu ajutorul cadourilor noastre corporate. Selectăm vinuri deosebite, prezentate într-un mod elegant și personalizate conform cerințelor companiei dumneavoastră. Cadourile corporate sunt ideale pentru a marca realizările și pentru a sărbători ocazii speciale într-un mod special.


    Prin înscrierea la newsletter, accepți politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.